Fine dining experience

Culinair genieten bij de Huyskamer Esbeek

Aan de rand van landgoed “De Utrecht” vind je restaurant De Huyskamer Esbeek. In De Huyskamer ligt de focus op een optimale gastbeleving waarbij persoonlijke aandacht vanuit de bediening net zo belangrijk is als de kwaliteit van de gerechten uit de keuken. De unieke ligging aan een prachtig bosgebied met veel fiets- en wandelroutes in de omgeving maakt De Huyskamer Esbeek de perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Strijk neer en geniet van een middag of avond tafelen waarbij sfeer en beleving de boventoon voeren. Bij ons geniet je van woensdag t/m zondag van een lunch of een fine dining diner op hoog niveau in een informele setting. Ons enthousiaste team staat te popelen om je een fantastische beleving mee te geven.

Fine dining

Wij serveren van woensdag t/m zondag een fantastisch vier, vijf, zes of zeven gangen signatuurmenu met heerlijke gerechten van chef-kok Casper de Kort, eventueel vergezeld door een mooie bier- of wijnarrangement.  

Lunch

Bij De Huyskamer Esbeek ben je welkom voor een culinaire lunch, vers afgebakken brood van bakker Willemse uit Hilvarenbeek belegd met mooie producten en voor een goede kop koffie of verse theemelange.

Terras

Geniet op ons terras van een heerlijke lunch, borrel, loungen met vrienden of een fine dining diner. Wij reserveren óók altijd een tafel binnen, dus mocht het wat afkoelen staat er altijd een mooi gedekte tafel voor je klaar! 

Vrienden van De Huyskamer

Onze loyale gasten waarderen ons gemiddeld met een

9

Bekijk meer dan 400 recensies op Google

Wordt zelf ook vriend van De Huyskamer en spaar mee voor mooie kortingen bij elk bezoek! 

Natuurlijke omgeving

Met de bosrijke omgeving ligt De Huyskamer Esbeek mooi centraal binnen diverse wandel- en fietsroutes. Naast de bossen zijn de uitgestrekte paarse heide en de prachtige vennen uitnodigend voor de natuurgenieter en actieveling. Met de schitterende Andreas Schotel wandelroute is er voor de kunstliefhebber ook het een en ander te ontdekken in het oogstrelend gebied van Landgoed “De Utrecht”.