Bruiloften in Esbeek nabij hilvarenbeek

Ben je op zoek naar het beste restaurant om een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of gouden bruiloft te vieren: bij De Huyskamer staan we voor je klaar! De grootte van de groep maakt niet. We kunnen alles aanpassen aan uw wensen. Dus zocht u een mooie trouwlocatie in Hilvarenbeek, zoek dan niet verder!

Bruiloft in Esbeek

De perfecte hapjes op uw bruiloft

Onze zaal in ons proeflokaal is flexibel inzetbaar. Ook voor trouwerijen en gouden bruilloften. Bij het zoeken naar een trouwlocatie is het natuurlijk belangrijk dat jullie je thuis voelen en er een goed gevoel bij hebben. Wij denken graag met jullie mee om het van top tot teen met jullie door te spreken en een perfecte bruiloft te verzorgen.

Trouwen nabij Hilvarenbeek

Trouwen in de omgeving Hilvarenbeek was nog nooit zo leuk! Zelfs wanneer de zon schijnt en u geen zin heeft om binnen te zitten kunt u borrelen en een champagne moment doen op ons prachtige terras. En in de winter zetten we graag onze openhaard voor u aan. Gelegen in een natuurlijke omgeving is dit de perfecte trouwlocatie. Geen uitzicht op kantoorpanden of de snelweg. Planten en bomen vormen hier juist het decor.

We staan voor je klaar!

Dus kom naar De Huyskamer Esbeek om zeker te weten dat aan al je wensen wordt voldaan! We durven zelfs te stellen dat we het beste restaurant in de omgeving van Hilvarenbeek zijn. En dat bewijzen we graag tijdens een culinair diner, lunch in de buitenlucht of met onze service waardoor jouw bruiloft vlekkeloos verloopt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.