switch language

DutchEnglishGerman

Dinerkaart

Laat je in een aantal gangen verrassen door de creatieve gerechten van Chef-kok Casper de Kort en zijn gepassioneerde keukenbrigade. 

Drie gangen     35
Vier gangen     43
Vijf gangen      49
Zes gangen     55

Wijn- & bierarrangement

Drie gangen         16           13
Vier gangen         21           16
Vijf gangen          26           20
Zes gangen         31           24

Aperitief

Vers afgebakken Italiaans breekbrood Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Roomboter | zeezout | olijfolie | 6

Huysgemarineerde olijven Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Een schaaltje met heerlijke gemarineerde olijven | 4

Oesters Irish Mór no. 4
Rode wijnazijn | sjalot | per stuk | 3,5

Pata Negra
Gerookte amandel | 60 gram | 12

Voorgerechten

Tartaar van rode biet Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Piccalilly | aceto balsamico | beukenzwam | 11
Biertip: Bird of Prey IPA
Wijntip: Weingut Seeger Spätburgunder

Buikspek
Hoisin | Black Tiger garnaal | 5-spice | 13
Biertip: La Trappe Isid’or
Wijntip: Baron de Ley Garnacha Blanca

Steak tartaar
Mosterdzaad | cornichon | eierdooier crème | 12
Biertip: Cornet
Wijntip: Weingut Seeger Spätburgunder

Gemarineerde zalm
Gravad lax | zoetzure groenten | dille | 11
Biertip: La Trappe Blond
Wijntip: Pré Baron Sauvignon Blanc ‘l’Elegante’  Vieilles Vignes

Geschroeide hamachi
Ceviche | ponzu | wasabi | 14
Biertip: Oersoep Sergeant Pepper
Wijntip: Château Les Auzines Albariño

Soep

Soep van de dag
Dagelijks wisselende huysgemaakte soep | 6

Salade

Salade van het seizoen
Vis | vlees | of vegetarisch Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file | 13

Hoofdgerechten

Truffelrisotto Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Cepes | kruidenzwam | Parmezaan | 19
Biertip: Oedipus Thai Thai
Wijntip: Weingut Seeger Spätburgunder

Hertenrugfilet
Sukade | rode kool | Jamaicaanse piment | 26
Biertip: La Trappe Bockbier
Wijntip: Etang des Colombes Cuvée Bicentenaire

Kabeljauw
Zuurkool | aardappel | paling | 22
Biertip: Duvel Tripel Citrus Hop
Wijntip: Pré Baron Sauvignon Blanc ‘l’Elegante’  Vieilles Vignes

Runder Picanha
Uiencompote | knolselderij | zwarte knoflook | 24
Biertip: Gouden Carolus whiskey infused
Wijntip: Montes Alpha Carmenère

Dorade & coquille
Risotto | shiitake crumble | bosui | 23
Biertip: Lefebvre Barbar
Wijntip: Baron de Ley Garnacha Blanca

Verrassingsgerecht
Vis of vlees | 24,5
Vegetarisch Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file | 19

Hoofdgerechten worden geserveerd met huysgemaakte frieten. Extra portie frieten | 3

Dieetwensen of allergieën? Geef het aan ons door. Wij streven naar perfectie & kwaliteit. Kwaliteit kost tijd. Geniet!

Ontspannen genieten met de kinderen? Dan ben je bij De Huyskamer in Esbeek aan het juiste adres.

Bekijk hier onze menukaart voor kinderen »

Desserts

Lemon merengue
Citroen | amandelbiscuit | kalamansi | 8,5
Biertip: Duvel Tripel Citrus Hop
Wijntip: Moscato d’Asti

Tarte tatin
5-spice | karamel | dulce de leche | 8,5
Biertip: La Trappe Isid’or
Wijntip: Pedro Ximénez Sherry

Chocolate lavacake
Amarula | Haagse Hopjes | pure chocolade | 8,5
Biertip: Oersoep Sergeant Pepper
Wijntip: Port Ruby

Verrassingsdessert
Laat je verrassen door een creatief dessert van de chef | 8,5

Cheesecake
Bosvruchtensaus | 4,5
Biertip: Brugse Zot Blond
Wijntip: Port Ruby

Kaasassortiment
Met mooie binnen- en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot.
Drie kazen | 9,5
Vijf kazen | 11,5
Zeven kazen | 13,5
Biertip: La Trappe Isid’or
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Speciale koffie
o.a. Irish | French | Hasseltse | Spanish | Italian | 6,5