Dinerkaart

Laat je in een aantal gangen verrassen door de creatieve gerechten van Chef-kok Casper de Kort en zijn keukenteam.

Drie gangen€ 37
Vier gangen€ 45
Vijf gangen€ 52
Zes gangen€ 59

Wijn- & bierarrangement

  Wijn Bier
Drie gangen€ 18€ 15
Vier gangen€ 24€ 20
Vijf gangen€ 30€ 25
Zes gangen€ 36€ 30

Aperitief

Vers afgebakken Italiaans breekbrood Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Roomboter | zeezout | olijfolie | 7

Huysgemarineerde olijven Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Een schaaltje met heerlijke gemarineerde olijven | 5

Oesters Irish Mór no. 4
Rode wijnazijn | sjalot | per stuk | 4

Pata Negra
Gerookte amandel | 60 gram | 12

Voorgerechten

Dry-aged rode biet Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Sorbet | chioggia | zwarte kers | 13
Biertip: La Trappe Isid’or
Wijntip: Bodegas Faustino Garcia Martinez

Tataki van diamanthaas
Ponzu | miso-ijs | gepekelde komkommer | 13
Biertip: Konjel
Wijntip: Forma de Arte Chardonnay

Terrine van Serranoham & eendenlever
varkensprocureur | oude brokkel | koolrabi | 15
Biertip: Rooie fik
Wijntip: Bodegas Faustino Garcia Martinez

Gebrande makreel
Rettich | passievrucht | sumac | 12
Biertip: La Trappe Witte Trappist
Wijntip: Brutscher Sauvignon Blanc

Escabeche
Mossel | langoustine | watermeloen | 14
Biertip: Witte Roos
Wijntip: Brutscher Sauvignon Blanc

Hoofdgerechten

Fregola Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Burrata | gepofte paprika | parmezaan | 21
Biertip: Brugse Zot
Wijntip: Grenache Blanc

Dorade
Langoustine | Indische kruiden | couscous | 24
Biertip: Tripel Karmeliet
Wijntip: Portal da Azenha Branco Reserva

Schol
Mossel | proeftuin-kruiden | meiknol | 23
Biertip: Duvel Tripel Citra Hop
Wijntip: Grenache Blanc

Picanha
Merg | chimichurri| suikermais | 26
Biertip: Gouden Carolus Whiskey Infused
Wijntip: Forma de Arte Reserva

Kwartel
Eendenlever | peulvruchten | bonenkruid | 25
Biertip: La Trappe Dubbel
Wijntip: Brutscher Spätburgunder

Verrassingsgerecht
Vis of vlees | 24,5
Vegetarisch Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file | 19

Hoofdgerechten worden geserveerd met huysgemaakte frieten. Extra portie frieten | 3

Dieetwensen of allergieën? Geef het aan ons door. Wij streven naar perfectie & kwaliteit. Kwaliteit kost tijd. Geniet!

Ontspannen genieten met de kinderen? Dan ben je bij De Huyskamer in Esbeek aan het juiste adres.

Bekijk hier onze menukaart voor kinderen »

Desserts

Perzik
Matcha | merengue | verveine | 8,5
Biertip: Lowlander Tropical Ale
Wijntip: Chenin Blanc

Framboos
Koningskruid | madeleine | yoghurt | 8,5
Biertip: Rodenbach fruitage
 Wijntip: Moscato d’Asti

Pure chocolade
Konjel | 5 spice toffee | sabayon | 8,5
Biertip: Konjel
Wijntip: Pedro Ximenez sherry

Verrassingsdessert
Laat je verrassen door een creatief dessert van de chef | 8,5

IJstaart
Steranijs | passievrucht | 8,5

Kaasassortiment
Met mooie binnen- en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot.
Drie kazen | 9,5
Vijf kazen | 11,5
Zeven kazen | 13,5
Biertip: La Trappe Isid’or
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Tip! Maak van uw kaasplank een wijn-spijsproeverij!
met 3 bijpassende proefglazen | 9,5

Speciale koffie
o.a. Irish | French | Hasseltse | Spanish | Italian | 6,5