Culinair diner

Fine dining
Wij serveren van woensdag t/m zondag een culinair vier, vijf of zes gangen menu geïnspireerd door het aanbod op de markt waarbij wisselende seizoensgebonden gerechten de smaakmakers vormen.

Vier gangen   € 49,50 (** en * vervalt)
Vijf gangen    € 57,50 (** vervalt)
Zes gangen   € 64,50

Bijpassende wijnen per glas   € 6
Bijpassende bieren per glas   € 5

Heeft u (dieet)wensen of allergieën? Dan horen wij dat graag bij het maken van de reservering zodat we er rekening mee kunnen houden. 

Voor elke wijziging die niet vooraf is doorgegeven brengen wij een supplement van € 2 in rekening.

Menu

Amuse van ’t huys

Broodjes | krokantjes | smeersels

•  •  •

Schol
mossel | zeekraal | Kaffir limoen

Pulpo
avocado | tomaat | Thaise basilicum

Tuintje van peulvruchten*
polenta | zomertruffel | brie de Meaux

Buikspek & gamba**
Granny Smith | bospeen | vadouvan

BBQ Flat Iron steak
ossenstaart | fregola | Mediterrane groenten

Kers & chocolade
pinda | zure mat | kriek brut

Heerlijke delicatesse vooraf

Oesters Irish Mór no. 4
Rode wijnazijn | sjalot | per stuk | 4

Pata Negra
Gerookte amandel | 60 gram | 12

Taggiasche olijven Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Topkwaliteit uit Ligurië, Italië | rijk & zacht | 5

Kaasassortiment

Vul je menu aan met een selectie van heerlijke binnen- en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot.

Drie kazen | 11
Vijf kazen | 13
Zeven kazen | 15

Biertip: La Trappe Isid’or
Wijntip: Ratafia Pierre Jourdan

Tip! Maak van uw kaasplank een wijn-spijsproeverij!
met 3 bijpassende proefglazen | 9,5