Culinair diner

Fine dining
Wij serveren van woensdag t/m zondag een vier, vijf of zes gangen fine dining menu. Laat je verrassen door ons wisselende menu waarbij seizoensgebonden gerechten de smaakmakers vormen. Je kunt je menu verrijken met heerlijke delicatesse zoals oesters, Pata Negra en geaffineerde kazen. (Dieet)wensen kun je bij voorkeur vooraf bij je reservering doorgeven. Desgewenst maken onze chefs een fantastisch vegetarisch of vegan menu voor u klaar. Wij serveren geen à la carte kaart.

Vier gangen   € 49,50
Vijf gangen    € 57,50
Zes gangen   € 64,50

Wijnarrangement 
Vier gangen   € 24,-
Vijf gangen    € 30,-
Zes gangen   € 36,-

Bierarrangement  
Vier gangen   € 20,-
Vijf gangen    € 25,-
Zes gangen   € 30,-

Impressie fine dining menu

Aperitief

Vers afgebakken meerzaden breekbrood Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Roomboter | zeezout | olijfolie | 7

Huysgemarineerde olijven Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Een schaaltje met heerlijke gemarineerde olijven | 5

Delicatesse

Oesters Irish Mór no. 4
Rode wijnazijn | sjalot | per stuk | 4

Pata Negra
Gerookte amandel | 60 gram | 12

Dieetwensen of allergieën? Geef het aan ons door. Wij streven naar perfectie & kwaliteit. Kwaliteit kost tijd. Geniet!

Portie frieten | 3

Desserts

Verrassingsdessert
Laat je verrassen door een creatief dessert van de chef | 8,5

IJstaart
Smaak van het seizoen | 8,5

Kaasassortiment
Met mooie binnen- en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot.
Drie kazen | 9,5
Vijf kazen | 11,5
Zeven kazen | 13,5
Biertip: La Trappe Isid’or
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Tip! Maak van uw kaasplank een wijn-spijsproeverij!
met 3 bijpassende proefglazen | 9,5

Speciale koffie
o.a. Irish | French | Hasseltse | Spanish | Italian | 6,5

Aperitief

Vers afgebakken meerzaden breekbrood Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Roomboter | zeezout | olijfolie | 7

Huysgemarineerde olijven Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Een schaaltje met heerlijke gemarineerde olijven | 5

Oesters Irish Mór no. 4
Rode wijnazijn | sjalot | per stuk | 4

Pata Negra
Gerookte amandel | 60 gram | 12

Voorgerechten

Quinoa Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Pompoen | roos | geitenkaas | 13
Biertip: Brugse Zot
Wijntip: Bodegas Faustino Garcia Martinez

Tataki van diamanthaas
Ponzu | miso ijs | gepekelde komkommer | 14
Biertip: Oersoep
Wijntip: Bodegas Faustino Garcia Martinez

Buikspek
Yuzu | bospeen | zacht gegaard | 13
Biertip: Tempelier
Wijntip: Vinalthau Viognier

Zeebaars
Gezouten yoghurt | avocado | sesam | 14
Biertip: Iki Yuzu
Wijntip: Forma de Arte Chardonnay

Hamachi
Zeewier | oesterschuim | bergamot | 16
Biertip: Duvel Tripel hop Citra
Wijntip: Brutscher Sauvignon Blanc

Hoofdgerechten

Risotto Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Gepocheerd ei | cepes | Belper knolle | 21
Biertip: Tripel Karmeliet
Wijntip: Weingut Von Gropper Spätburgunder

Tortellini
Argentijnse garnaal | aubergine | bisque | 24
Biertip: LeFort Tripel
Wijntip: Vinalthau Viognier

Griet
Eekhoorntjesbrood | shiitake | duxelle | 26
Biertip: Brigand
Wijntip: Forma de Arte Chardonnay

Kalfsentrecote
Opperdoezer | sukade | dragon | 25
Biertip: Tempelier
Wijntip: Valpolicella Classico

Eendenborst
Lever | pruim | piment | 25
Biertip: Rooie Fik
Wijntip: Milady De Larigaudiere

Verrassingsgerecht
Vis of vlees | 24,5
Vegetarisch Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file | 19

Hoofdgerechten worden geserveerd met huysgemaakte frieten. Dieetwensen of allergieën? Geef het aan ons door. Wij streven naar perfectie & kwaliteit. Kwaliteit kost tijd. Geniet!

Extra portie frieten | 3

Desserts

Perzik
Matcha | merengue | verveine | 8,5
Biertip: Witte Roos
Wijntip: Chenin Blanc

Cassis
Mascarpone | blauwe bes | champagne | 8,5
Biertip: Rodenbach fruitage
 Wijntip: Moscato d’Asti

Dulce de leche
Muscavado | limoen | witte chocolade | 8,5
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Elysium Black Muscat

Verrassingsdessert
Laat je verrassen door een creatief dessert van de chef | 8,5

IJstaart
Smaak van het seizoen | 8,5

Kaasassortiment
Met mooie binnen- en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot.
Drie kazen | 9,5
Vijf kazen | 11,5
Zeven kazen | 13,5
Biertip: La Trappe Isid’or
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Tip! Maak van uw kaasplank een wijn-spijsproeverij!
met 3 bijpassende proefglazen | 9,5

Speciale koffie
o.a. Irish | French | Hasseltse | Spanish | Italian | 6,5