Culinaire evenementen

Regelmatig organiseren wij bruisende evenementen bij De Huyskamer. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de evenementen die binnenkort georganiseerd worden en kun je tickets kopen om er bij te zijn.

WijnZO-03

WINE & FOOD
Zondag 11 september

Zie je het voor je: in een Esbeekse wijngaard die volhangt met rijpende druiventrossen serveren we een heerlijk glas wijn en een tongstrelende amuse. De wijn is natuurlijk gebotteld van druiven uit deze wijngaard; de amuse is gemaakt door Casper, de chef-kok van restaurant De Huyskamer. Daarna vervoeren we je in stijl naar de tweede wijngaard en vertellen we je alles over Hoeve Hesselmans, onder het genot van de net gebottelde Hoeve Hesselmans 2021 en een amuse.

En dan… dan zetten we koers naar De Huyskamer waar de keukenbrigade een bijzonder 5-gangendiner heeft samengesteld bij een door WIJN&ZO zorgvuldig geselecteerd wijnarrangement van Europese wijnen. Dianne en Pim vertellen aan tafel uitgebreid over de wijnen die worden geschonken. Zo beleef je de smaak van de wijnen en spijzen intenser en geniet je nog meer van dit culinaire topevent.

Alle informatie op een rij
Datum: zondag 11 september
Tijd: van 15.00 uur tot 21.00 uur
Start- & eindpunt: Restaurant De Huyskamer, Lage Mierdseweg in Esbeek
Parkeren: gratis voldoende parkeergelegenheid
Vervoer: tussen locaties inbegrepen
Wat: compleet verzorgd wijngaardbezoek incl 2 wijnen, 5-gangendiner en bijpassend wijnarrangement.
Kosten: € 95,00 all-in

IMG_9473

Afternoon WINES
Zondag 13 november

Binnenloop 13.30 uur
Start 14.00 uur
Einde rond 17.00 uur

Zes gerechten inclusief bijpassende wijnen van BijzonderWijnen.com

€ 49,50 p.p.