Kerstmis 2023

Fine dining experience bij De Huyskamer Esbeek

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Kerstmis! Het belooft dit jaar weer een spektakel te worden vol met culinaire verwennerijen van onze chef-kok Casper de Kort. In een aantal verschillende gangen presenteren we op Kerstavond en Tweede Kerstdag onze visie op lekker eten tijdens een subliem culinair zes gangen kerstdiner. Dit wil je écht niet missen. 

Op 26 december, Tweede Kerstdag, vieren wij zelf Kerstmis en zijn wij de hele dag gesloten.

Zes gangen Kerstdiner
24 & 25 december 2023

•  •  •

Wanneer:
Kerstavond en Eerste Kerstdag op reservering. Om 17:30 uur ontvangen wij jullie met een aantal heerlijke amuses. 

Menu:

Amuse van ’t huys

Broodjes | krokantjes | smeersels

Oesters extra bij te bestellen

•  •  •

Hollandse garnaal
Bleekselderij | avruga kaviaar | mierikswortel

Coquille en buikspek
Aardpeer | duindoornbes | amandelmelk

Zeebaars
Paddenstoel | lavas | knolselderij

Griet & kalfstong
Vadouvan | mais | La Ratte aardappel

Hertenrugfilet
Vanille | Pomme Amandine | spruit

Champagne
Hybiscus | witte chocolade | yoghurt

•  •  •

€ 74,50 p.p.

Supplementen
Optioneel

•  •  •

Oesters vooraf

Oester naturel | € 4,50 per stuk
Oesterproeverij met drie bereidingen
Gegratineerd | bloody mary | naturel | € 12,-

•  •  •

Optioneel als 7e gang

Zwezerik
Rozijnenbrood | Vacherin | boerenmeisje | € 12,-

•  •  •

Oesters & optionele gerechten graag aangeven bij de reservering. Wij bellen een week van te voren alle reserveringen na met dieetwensen en extra supplementen.