Ontwikkel je culinaire passie bij ons!
Wordt een creatieve, zelfstandig werkende kok in ons team!

Op zoek naar een opwindende nieuwe stap in je culinaire carrière? Bij De Huyskamer zijn we op zoek naar een ware smaakmaker die enthousiast wordt van het bijdragen aan ons verfijnde fine dining concept. Of je nu net begonnen bent of al ervaring hebt opgebouwd, als jij voldoening haalt uit het creëren van prachtige gerechten, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Maar dat is niet alles, we hechten ook veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Bij De Huyskamer kun je rekenen op een vierdaagse werkweek, een vrije weekenddag en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dit interessant voor jou? Kom dan gezellig langs voor een kopje koffie en ontdek de mogelijkheden!

Werken bij De Huyskamer is bijzonder en leuk! Wij zijn een dynamisch en gezellig bedrijf met twee restaurants, één in Esbeek en één in Gilze. In De Huyskamer ligt de focus op een optimale gastbeleving waarbij persoonlijke aandacht vanuit de bediening net zo belangrijk is als de kwaliteit van de gerechten uit de keuken. We verwachten daarom ook van alle medewerkers dat ze dit nastreven en kunnen overbrengen aan de gast met passie en plezier. Nog niet veel ervaring? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. We hebben genoeg kennis in huys die we graag met je delen!

Ben jij die topper die wij zoeken en wil je solliciteren? Leuk! Stuur een mailtje naar Tim en we nodigen je graag uit om een kopje koffie met ons te drinken.