Privé dineren in onze private dining ruimte in esbeek bij Hilvarenbeek

In ons proeflokaal nabij ons restaurant kun je in intieme en besloten sfeer genieten van een culinaire lunch of diner met relaties, een feestelijk etentje geven met collega’s of een speciale gelegenheid vieren met familie en vrienden. Private dining sessies zijn te boeken vanaf 12 personen. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op of reserveer onze private dining ruimte. 

Privé dineren bij De Huyskamer Esbeek

alles voor het perfecte besloten diner

De Huyskamer Esbeek staat bekend als restaurant waar het altijd gezellig druk is. Toch is het ook mogelijk om samen met je familie, vrienden of met je collega’s intiem te dineren in onze zaal op de eerste verdieping. Of het nu gaat om de verjaardag van oma die 80 wordt, een exclusief diner met die ene grote klant of vier je het zilveren huwelijk van je ouders. Voor elke feestelijke gebeurtenis kunnen wij een passend diner voor jullie serveren.

We staan voor je klaar!

Dus kom naar De Huyskamer Esbeek om zeker te weten dat aan al je wensen wordt voldaan! We durven zelfs te stellen dat we het beste restaurant in de omgeving van Hilvarenbeek zijn. En dat bewijzen we graag tijdens een culinair diner, lunch in de buitenlucht of met onze service waardoor jouw zakelijke meeting vlekkeloos verloopt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.