Proeflokaal

Het proeflokaal van De Huyskamer in Esbeek is een unieke locatie voor een vergadering, zakelijke meeting, feesten en partijen of private dining. Op de eerste verdieping beschikken we over een grote zaal met eigen bar. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Feesten & partijen

Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen. Alhoewel, hoe heerlijk is het als wij dat gewoon voor je doen? Er zijn misschien wel duizend redenen om feest te vieren en dit kan allemaal bij De Huyskamer in Esbeek! Onze achtertuyn en het proeflokaal op de eerste verdieping zijn uitermate geschikt voor het houden van een (huwelijks)jubileum, bedrijfsfeest, reünie, babyshower, familiefeest of een verjaardag. Wij maken overal een volledig ontzorgt feestje van! Zo kun je zelf volledig genieten van alle genodigden op deze dag. Onze chefs denken graag met je mee over de culinaire invulling van de gelegenheid, zo gaat iedereen met een voldaan gevoel naar huis. 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 013-5169243. Benieuwd naar onze private dining mogelijkheden? Lees hier verder.

Trouwen in esbeek

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Bij het zoeken naar een trouwlocatie is het natuurlijk belangrijk dat jullie je thuys voelen en er een goed gevoel bij hebben. Wij denken graag met jullie mee om het van top tot teen met jullie door te spreken en een perfecte bruiloft te verzorgen.

Aan de rand van landgoed “De Utrecht” vindt je restaurant De Huyskamer. De unieke ligging aan een prachtig bosgebied maakt De Huyskamer een romantische trouwlocatie om een van de mooiste momenten in je leven te vieren. Wij beschikken over een groot grasveld waar de ceremonie tussen het mooie natuur plaats kan vinden. Aansluitend kunt u heerlijke genieten van een receptie, diner, borrel op locatie. Wij zullen er alles aan doen om de dag samen met jullie te laten slagen! 

Wil je meer weten over het vieren van de mooiste dag van je leven bij De Huyskamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 013-5169243. We gaan graag een kop koffie met je drinken om je wensen te bespreken. Hierna kunnen we een offerte op maat maken.

Bekijk hieronder onze sfeervideo. 

Private dining

In ons proeflokaal op de eerste verdieping kun je in intieme en besloten sfeer genieten van een culinaire lunch of diner met relaties, een feestelijk etentje geven met collega’s of een speciale gelegenheid vieren met familie en vrienden. Private dining sessies zijn te boeken van 10 tot 100 personen. Voor meer informatie neem contact met ons op of bel ons via 013-5169243. 

Evenementen

Regelmatig organiseren wij bruisende evenementen bij De Huyskamer. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de evenementen die binnenkort georganiseerd worden en kun je tickets kopen om er bij te zijn.

Vergaderen

Voor bedrijven in de regio Hilvarenbeek is onze meetingroom een perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Daarbij genieten zij van de fraaie ligging met een heerlijk groen en bosrijk uitzicht in onze achtertuyn. Ideaal voor een informele borrel na uw meeting. Daarnaast beschikken wij over ruime gratis parkeergelegenheid recht voor de deur. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 013-5169243.

Sophie Sterken

Bedrijfsleiding Esbeek

Niet aanwezig op maandag en dinsdag.

Sjors Verhoeven

Bedrijfsleiding Esbeek

Niet aanwezig op maandag en dinsdag.

Maak een afspraak voor een offerte

Enthousiast geworden? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie! Wij bespreken graag jullie persoonlijke wensen en maken een offerte op maat. Bel met ons via 013-5169243.