Reserveren

Kun je online geen reservering meer maken? Bel ons dan op 013 516 9243 en wij vertellen je gelijk of we nog een tafel beschikbaar hebben. Vergeet je niet speciale (dieet)wensen of allergieën door te geven bij je reservering?

Dineren met een groep
Om de kwaliteit van onze gerechten te bewaken serveren wij tijdens het diner voor groepen vanaf 8 personen een verrassingsmenu. Hierbij kan elke gast zijn of haar wensen of allergieën doorgeven. Reserveren voor grotere groepen kan alleen telefonisch via 013 516 9243.

Honden zijn van harte welkom op ons terras. Binnen zijn honden volgens de Nederlandse wetgeving niet toegestaan. Assistentiehonden uitgezonderd.

Contact

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243

Gratis parkeren

Je kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Recensies

Tanja
Tanja
Google reviews
Lees verder
Super leuke en fijne plek ook met kinderen!
Mathias
Mathias
Review per e-mail
Lees verder
Zeer goed restaurant, enorm lekkere diner’s en uitstekende lunchkaart. Topkwaliteit voor een prima prijs. Ik zou dit iedereen aanraden, zolang ik zelf nog maar plaats heb!
Anne-Marie en Wil
Anne-Marie en Wil
Google reviews
Lees verder
Heerlijke en gezellige middag gehad met gezin. Voor de 6 gangen proeverij gekozen. Verrassend en mooie verzorgde gerechtjes. Complimenten!
Florus
Florus
Google reviews
Lees verder
Wat een geweldige avond hebben we gisteren gehad. Een bezoek van een vriendin was een goede reden om weer eens aan te schuiven in het Landgoed. En Jop en zijn team hebben ons heerlijk doen genieten, van de eerste tot de laatste hap. We hebben alle drie andere gerechten van de kaart gekozen maar het oordeel was eensluidend, mmmmm wat is dit heerlijk. Dat samen met de sympathieke en gemoedelijke bediening, top. Een hele dikke tien!
Previous
Next