Ben jij een gedreven souschef met een ware passie voor de culinaire kunsten?

Wij zijn niet zomaar op zoek naar iemand, maar naar een bevlogen vakman of -vrouw met een onweerstaanbare liefde voor eten en drinken. Ben jij klaar om jouw gastronomische signatuur te zetten in het middelhoge segment van de horeca, met menu’s die variëren van 4 tot 7 gangen? Ervaring als souschef is een plus, maar ook als zelfstandig werkend kok ben je van harte welkom. Ontdek bij ons de mogelijkheid om door te groeien naar deze boeiende functie binnen De Huyskamer.

Wat staat jou te wachten?

  • Als souschef ben je niet alleen de drijvende kracht achter de keuken, maar ook een creatieve partner van de chef-kok, waarbij nieuwe gerechten worden bedacht en uitgewerkt.
  • Samen met het bedienend personeel perfectioneer je offertes en ontdek je de ideale wijn-spijscombinaties, waarbij gastvrijheid en smaak hand in hand gaan.
  • Als gewaardeerd lid van ons lokale managementteam neem je verantwoordelijkheid voor roosters en zorg je voor HACCP-controles.


Wat hebben we jou te bieden?

  • Een veelzijdige functie waar je kunt leren van onze ervaren chef met een indrukwekkende achtergrond bij gerenommeerde zaken.
  • Doorgroeimogelijkheden, trainingen en een gezellige werkomgeving waarbij jouw talent wordt gekoesterd.
  • Een aantrekkelijk salaris dat de waardering voor jouw bijdrage weerspiegelt
  • Een 4-daagse werkweek met een vrije weekenddag, omdat zelf genieten ook heel belangrijk is.
  • Leuke personeelsborrels en teamuitjes om samen te ontspannen en te genieten.

Klaar om deel uit te maken van ons culinaire avontuur? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die De Huyskamer jou te bieden heeft! Stuur een mailtje naar Tim en we nodigen je graag uit om een kopje koffie met ons te drinken.

Werken bij De Huyskamer is bijzonder en leuk! Wij zijn een dynamisch en gezellig bedrijf met twee restaurants, één in Esbeek en één in Gilze. In De Huyskamer ligt de focus op een optimale gastbeleving waarbij persoonlijke aandacht vanuit de bediening net zo belangrijk is als de kwaliteit van de gerechten uit de keuken. We verwachten daarom ook van alle medewerkers dat ze dit nastreven en kunnen overbrengen aan de gast met passie en plezier. Nog niet veel ervaring? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. We hebben genoeg kennis in huys die we graag met je delen!